3 januari 2018

Palmblad wegwerpservies

Maak kennis met ons prachtige wegwerpservies gemaakt van palmblad. Wegwerp? Palmblad? Is dat dan daadwerkelijk ook echt een blad? Ja! We vertellen u graag hoe dit precies werkt en waar u het palmblad servies allemaal voor kunt inzetten.

Palmblad wegwerpservies

Elk palmblad heeft een unieke tekening. Hierdoor heeft u met het servies van palmblad altijd een uniek product. Door te kiezen voor duurzaam palmblad spaart u niet alleen het milieu, in vergelijking met traditionele wegwerpproducten, maar oogt het voor iedereen ook heel mooi. In India wordt het servies uit palmblad al honderden jaren gebruikt bij grote feesten zoals bruiloften. Begroet uw genodigden met dit decoratieve en ecologische servies uit palmblad.

Palmblad servies is duurzaam

Het duurzame servies van palmblad is hitte, vocht en koude bestendig. Het servies heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. Niet alleen doen lekkere snacks en hapjes het er erg goed op, ook kunt u er alle mogelijke gerechtjes op serveren.

Wanneer u besluit om te kiezen voor palmblad servies van organicWare ontvangt u daadwerkelijk ook echt een natuurproduct. Ons palmblad wegwerpservies wordt uit het hele blad geperst. Dit blad wordt niet fijngehakt en is niet gebonden met aanvullende stoffen. Ook zitten er geen deklaagjes op het palmblad wat het tegen vochtigheid zou moeten beschermen. Hierdoor wordt er zo weinig mogelijk verspild van het palmblad en ontvangt u een 100% natuurlijk en biologisch product. Servies van palmblad voldoet aan alle eisen en maakt uw gerecht nog specialer. Het product is geheel voedselveilig en bevat geen schadelijke stof.

Palmbladservies herkomst

De palmplantages waar ons palmbladservies vandaan komt wordt vanaf het begin zonder inzet van pesticiden of fungiciden (Chemische bestrijdingsmiddelen) verzorgd. Het water waarmee de palmbladen worden gewassen, wordt opgevangen en gebruikt om de plantages te kunnen bewateren. Hierdoor wordt het milieu samen met de natuurlijke bronnen gespaard gebleven. Het palmblad servies is volledig biologisch afbreekbaar en is niet schadelijk wanneer het in de natuur terecht komt.

organicWare hecht veel waarde aan eerlijke, sociale arbeidsvoorwaarden. De fabrikant van ons palmblad servies is in de gelegenheid om zijn medewerker voor het hele jaar van werk te voorzien. Om verzekerd te zijn van eerlijke inkomens en goede kwaliteit betaalt organicWare eerlijke prijzen voor palmblad servies.